Verkoop gestart 'Wonen in Kloosterakker' te Assen!

17 november 2021

De verkoop van het project 'Wonen in Kloosterakker' is gestart. De verkoopdocumentatie en alle prijzen per bouwnummer staan online. Inschrijven kan tot woensdag 24 november a.s. 12.00 uur via het digitale inschrijfformulier.

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

Heb jij een voorinschrijving gedaan? Let op: je dient je nu nogmaals in te schrijven. Gebruik je huidige (inlog)gegevens om je inschrijving definitief te maken. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopende makelaars: Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Oosting Makelaars.