Voorinschrijving gestart! 'Wonen in Kloosterakker fase 3 te Assen'

11 juni 2024

Vandaag dinsdag 11 juni is de voorinschrijving van start gegaan voor het nieuwbouwproject Wonen in Kloosterakker Fase 3. Vanaf dit moment krijg je een exclusief kijkje in de plattegronden van de prachtige woningen en zijn de eerste prijsindicaties bekend.

Een voorinschrijving geeft je een voorsprong op de definitieve inschrijving. De voorinschrijving loopt tot maandag 24 juni a.s. 10.00 uur.

Bij de definitieve inschrijving is de complete verkoopdocumentatie in te zien per bouwnummer.

Een goede voorbereiding is van groot belang. Tijdens de inschrijving wordt gevraagd naar een financiële haalbaarheidscheck. Dit document laat zien of je het bouwnummer van jouw keuze financieel kunt dragen. Het toevoegen van de haalbaarheidscheck geeft je voorrang ten opzichte van anderen zonder deze check. Zorg ervoor dat je tijdig met een hypotheekadviseur in gesprek gaat om de mogelijkheden te bespreken.

De voorinschrijving gaat via de website https://www.woneninkloosterakker.nl/

Op zoek naar een ruime, duurzame woning in een groene omgeving? Waar jij je, na het zetten van die eerste stap over de drempel, direct thuis voelt? Kom dan wonen in één van de nieuwste aanwinsten van Kloosterakker. Hier vind je de woning naar jouw wens: rijwoning of twee onder één kap. Voor ieder wat wils. Voor ieder een thuis! 

Belangstelling? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief zodat je op de hoogte wordt gehouden.