Start verkoop Kloosterakker Fase 2 aanstaande woensdag 8 november

30 oktober 2023

De definitieve start verkoop is gepland op aanstaande woensdag 8 november vanaf 12.00 uur. Vanaf dit moment zijn alle definitieve verkoopstukken inzichtelijk op de projectpagina en kunt u uzelf inschrijven voor het bouwnummer van uw voorkeur.

Tevens bent u deze dag vanaf 16:00 uur van harte welkom in het MFA in het winkelcentrum te Kloosterveen te Assen. Hier kunt u de verkoopdocumentatie inzien en in gesprek met adviseurs over het project.

Het project Kloosterakker - fase 2 omvat meerdere woningtypes. Twee verschillende twee-onder-één-kapwoningen, één variant met circa 130 m2 woonoppervlakte en één XL variant met een woonoppervlakte van circa 152m2. Bij deze variant is tevens een dakkapel aan de orde waardoor de zolderverdieping gebruikt kan worden voor een extra slaapkamer of thuiswerkplek. Heeft u het ontwerp en de locatie van de rijwoningen al gezien? Deze woningen hebben een woonoppervlakte van circa 107m2. Tot slot zijn er 2 prachtige bouwkavels bij deze fase aan de orde. Deze bouwkavels hebben een oppervlakte van circa 530m2 en 638m2. Bent u geintresseerd maar heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met één van de verkopende makelaars.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Nieuwbouw-Kloosterakker?

Bekijk ook het project Nieuwbouw-Kloosterakker

Toekomstig
custom media

Bekijk ook het project Nieuwbouw-Kloosterakker »