17 november a.s. Start verkoop “Wonen in Kloosterakker” Assen

12 november 2021

Op 17 november a.s. om 12.00 uur start de online verkoop van het project “Wonen in Kloosterakker”. Vanaf dat moment staan de verkoopdocumentatie en alle prijzen per bouwnummer online!

Binnen het project “Wonen in Kloosterakker” worden 8 rijwoningen, 16 twee-onder-één kapwoningen en 11 kavels aangeboden door Ter Steege Bouw Vastgoed.

 

Inschrijven kan vanaf 17 november a.s. 12.00 uur tot 24 november a.s. 12.00 uur via het digitale inschrijfformulier op de projectpagina www.nieuwwonendrenthe.nl.

 

Er heeft een voorinschrijving plaatsgevonden, deze gegevens zijn inmiddels verwerkt door de ontwikkelaar.

 

Heb jij een voorinschrijving gedaan? Let op: Je dient je nu nogmaals in te schrijven. Gebruik je huidige (inlog)gegevens om je inschrijving definitief te maken.

 

Het project “Wonen in Kloosterakker” wordt duurzaam gebouwd en wordt mede door de groene opzet van de wijk een prachtige en fijne plek om te wonen. Maar er zijn meer voordelen verbonden aan deze mooie kindvriendelijke wijk, alle voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in Kloosterveen in nabije omgeving.

 

Duurzaamheid staat voorop tijdens de bouw van deze ruime woningen. De woningen zijn volledig gasloos en voldoen mede daardoor aan de laatste BENG-Eisen. Wat inhoudt dat de woningen (bijna) energie neutraal zijn. De zonnepanelen zorgen voor energie, terwijl de warmtepomp en warmte-terugwininstallatie de woning op een milieuvriendelijke manier verwarmen en ventileren. Dit betekent duurzaam wonen, lagere energiekosten en meer wooncomfort!

 

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met één van de verkopend makelaars; Lamberink Nieuwbouwmakelaars of Oosting Makelaars.