Woonwensfabriek
van kavel naar droomhuis

Bouw je eigen droomhuis in Kloosterakker

In plan Kloosterakker geeft de Gemeente Assen diverse bouwkavels uit waar jij je eigen droomhuis kunt realiseren. Je hebt veel vrijheid bij het ontwerpen van je droomhuis maar er zijn natuurlijk wel spelregels van toepassing. Zo heeft de gemeente een beeldkwaliteitplan geschreven, waarin regels en bepalingen zijn opgenomen waar jouw ontwerp aan moet voldoen. Dit staat garant voor een mooie woonwijk waarbij de architectuur op elkaar is afgestemd. Woonwensfabriek helpt je hiermee graag op weg!

Jouw droomhuis laten ontwerpen en bouwen is een leuke onderneming

Er komt best veel kijken bij het zelf ontwerpen en bouwen van je eigen woning. Naast de beeldkwaliteitseisen moet het ontwerp voldoen aan bouwkundige- en vergunningstechnische voorwaarden en eisen. Jouw persoonlijke wooncoach van de Woonwensfabriek biedt maatwerkoplossingen vanaf het eerste inspiratiegesprek tot en met de oplevering van je droomhuis. Met 30 jaar ervaring in het ontwerpen en realiseren van woningen op maat, heeft de Woonwensfabriek al ruim 2.500 woningen gerealiseerd waarvan 350 in de wijk Kloosterveen. Samen met de allerbeste specialisten uit de regio, bouwen doe je immers niet alleen.

Bij Woonwensfabriek vind je het gemak van alles onder één dak, van ontwerp en realisatie tot inrichting en tuinaanleg. In ons Woonwensfabriek Inspiratiecentrum wordt je in een prachtige setting volledig geïnformeerd en kun je zien hoe compleet wij jouw woning kunnen afwerken met ons label WoonGereed.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum!

Header