Maak je huis compleet met WoonGereed

Maak je huis compleet met WoonGereed

Met WoonGereed bieden wij jou verhuisklare woonoplossingen in samenwerking met de beste vakspecialisten in de regio. Het begint met het uitzoeken van zaken als een keuken, badkamer, stoffering en inrichting. Maar ook de tuin vergt aandacht. Misschien ga je deze wel in een later stadium aanleggen, maar het is belangrijk om er nu al over na te denken. Zo kun je wellicht samen met jouw nieuwe buren het graafwerk alvast laten uitvoeren. Ook zou je de erfafscheidingen al samen kunnen inkopen, dat scheelt tijd en geld. Maar hoe ga je dit allemaal plannen? WoonGereed biedt jou een oplossing, door samen met jou, eventueel jouw nieuwe buren en met de beste merken en specialisten uit de regio de handen ineen te slaan. Zo maken wij van je woning een echt Thuis!

Hieronder vind je en overzicht van onze partners. Heb je vragen of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen. Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak in ons inspiratiecentrum. Bel 088 033 84 00 of mail naar info@woonwensfbriek.nl

Keller Keukens

Persoonlijk betrokken. Dat is de drive van Keller Keukens. Mooi is voor iedereen anders. Daarom bieden ze zoveel mogelijk keuzes in stijlen, kleuren en afwerking. Zo maken ze mooi, persoonlijk. Speciaal voor Woonwensfabriek zijn keukens in diverse kleuren, stijlen en materialen geselecteerd.

Meer informatie

Villeroy & Boch

Leven en genieten in modern design Traditie sinds 1748 Tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit: daarvoor staat de naam Villeroy & Boch en dat al sinds het jaar 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. Laat u verrassen en overtuigen door ons innovatieve design made by Villeroy & Boch

Meer informatie

Forbo Flooring

De vloeren van Forbo zorgen ervoor dat mensen op een prettige manier met elkaar kunnen wonen, werken en verblijven. Zij creëren een gezonde ruimte binnen en dragen bij aan een duurzame wereld daarbuiten. Daar is Forbo al meer dan 100 jaar Hollandse Meesters in.

Meer informatie

Vinke Beilen, interieuradviseurs en projectinrichters

U vindt mooi wonen belangrijk. Wilt dagelijks met een glimlach u huis betreden. En altijd uitgerust en opgeladen de achterdeur weer achter u dichttrekken. Maar hoe wordt u nou helemaal verliefd op uw interieur? Om dat te realiseren heeft Vinke Beilen vier woonstijlen ontwikkeld. Met uw favoriete woonstijl als vertrekpunt wordt een interieur gecreëerd dat echt helemaal bij uw verhaal, voorkeuren en woonwensen past. Dus vertel eens; wat is uw favoriete woonstijl?

Meer informatie

Hovenier Van Dijk Tuinen

Van Dijk Tuinen Groningen is een vertrouwd en vernieuwend hoveniersbedrijf actief in Groningen, Drenthe en Friesland. Eén vakkundig adres voor al uw tuinwensen. Van ontwerp tot aanleg en van bestrating en schuttingen tot pergola’s, overkappingen en vlonders.

Meer informatie

JKD Keuken & Kastenfabriek

JKD is gespecialiseerd in maatwerk interieur. De woonwensen van de klant vertalen ze naar een 3D-ontwerp met gelijk een duidelijke prijsopgave. In de eigen fabriek, door de handen van de vakmensen, komt het ontwerp tot leven. JKD verzorgt alle stappen in het proces, tot en met de levering en plaatsing, inclusief alle benodigde (inbouw)apparatuur. Kwaliteit door vakmanschap, eerlijkheid en klantgerichtheid.

Meer informatie

Slimme Villa: Smart Home

De domotica oplossingen van Slimme Villa maken uw woonomgeving comfortabeler, energiezuiniger en veiliger. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken die volledig afgestemd worden op uw wensen. Ook uw bestaande ‘niet slimme’ installaties kunnen aangesloten worden waardoor ze wel SMART zijn en op afstand te bedienen.