Lamberink, de ideale schakel
tussen bestaande bouw en nieuwbouw

Wat is jouw huis waard? Géén kosten, wél duidelijkheid!

Wanneer je overweegt te gaan verhuizen naar Kloosterakker, is het verstandig om eerst vrijblijvend een afspraak te maken met één van onze makelaars. Dan kun je op voorhand alle benodigde informatie verzamelen en weet je waar je aan toe bent. Zo krijg je inzicht in de verkoopmogelijkheden én ontvang je een reële waarde van je huidige woning.

Met een persoonlijk verkoopplan van onze makelaar kun je je nog beter oriënteren en ook de financiële kant (verder) uitzoeken. Ook vragen zoals het beste moment om je woning op de markt te zetten en voor welke vraagprijs worden hiermee beantwoord. Hierbij kun je bouwen op onze expertise en de ervaringen van onze klanten.

Zoek je een vertrouwd adres in Assen voor de volgende stap in jouw wooncarriëre?
De makelaars van Lamberink staan voor je klaar en zijn je graag van dienst!

Waarom Lamberink?

Een woning verkopen kan iedereen, maar een huis goed verkopen vraagt om meer...

Onmisbaar is en blijft het vakmanschap en het netwerk van een ervaren makelaar. Wij kennen de lokale huizenmarkt en weten waar verkoopkansen liggen. Onze unieke verkoopstrategie gecombineerd met ons uitgebreide promotiepakket zorgt voor maximaal marktbereik. Met 10 vestigingen en 85 medewerkers is Lamberink actief in vrijwel heel Noord-Nederland. Dat betekent: veel lokale marktkennis en toegang tot een groot koperspubliek. Bovendien zorgt het grote netwerk voor veel contactmomenten met potentiële kopers in de gehele regio.

Wanneer zet je je huis in de verkoop?

Een simpele vraag waarvan het antwoord best ingewikkeld is. Het pad hierin is voor iedereen anders en afhankelijk van verschillende factoren. Naast het feit dat een huis kopen al erg spannend is, heb je met nieuwbouw (meestal) te maken met lange aanlooptijd. Je koopt namelijk een nog onbestaand huis, dat nog gebouwd moet worden. Hierin zijn verschillende opties, zoals wachten met de verkoop tot een paar maanden voor de oplevering van de nieuwe woning of toch liever snel handelen en kiezen voor zekerheid. Dit laatste betekent vaak wel een keer extra verhuizen.

Advies op maat
Het beste moment om een woning in de verkoop te zetten is voor iedereen anders en afhankelijk van verschillende factoren. De verkooptijd van een te verkopen huis is tegenwoordig relatief kort in vergelijking met enkele jaren geleden. Daarnaast zijn er nog andere factoren die meespelen zoals het type huis, de locatie, de prijsklasse en het moment waarop de woning in de verkoop komt.
Tevens is het verstandig om rekening te houden met het verwachte moment van oplevering van uw toekomstige nieuwbouwwoning. Op basis van de situatie en al deze factoren stellen onze makelaars in samenspraak met jou een verkoopplan op. Uiteraard bepaal jij altijd zelf het moment waarop je woning daadwerkelijk in de verkoop komt.

Dit alles vergt een gedegen aanpak. Lamberink voorziet je graag van persoonlijk advies, met al meer dan 30 jaar ervaring, de benodigde kennis, expertise en het gemak van alles onder één dak zijn we de ideale schakel tussen jouw eigen woning en je gloednieuwe droomhuis!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? 
Plan een vrijblijvende adviesgesprek in, we komen graag kennis met jou maken!